En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz birlik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da göstermek, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından etki alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hâl anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Başkaca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı nöbet otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page